Over mij / referenties

MIJN ACHTERGROND

Ik heb zowel een commerciële achtergrond als ook maatschappelijk sociale ervaring. In mijn loopbaan als gastvrouw en receptioniste heb ik twintig jaar ervaring opgedaan bij internationale bedrijven waaronder Reaal, Ahold Delhaize Coffee Company, Forbo Flooring B.V., Forbo Eurocol Nederland en Action Non Food Hoofdkantoor B.V.

Mijn opleiding is MEAO commerciële studierichting aangevuld met onder andere Nima-A Marketing, EHBO- en receptietrainingen.
Ik beheers de Engelse en Duitse taal en volg enkele jaren Franse les bij Alliance Française. Na 10 jaar ervaring als commercieel medewerkster binnendienst en aansluitend 20 jaar ervaring als receptioniste, gastvrouw c.q. hostess te hebben gewerkt, wil ik graag mijn ervaring, enthousiasme en mijn meerwaarde bieden als zelfstandige ondernemer.
Mijn quote " Guideway the way to hospitality".

REFERENTIES

Inge Worm is een heel professionele en hartelijke gastvrouw met ervaring in, en passie voor haar vak.
Zelf organiseerde ik voor het eerst een symposium, maar met de hulp van Inge kon ik erop vertrouwen dat alles goed zou komen. Vooraf nam ze ruim de tijd om tot in detail mee te denken, zodat op de dag zelf alles op rolletjes zou lopen. Tijdens het symposium is geen vraag aan Inge te gek, ze helpt je met alles waar mogelijk.
En zet daarin ook net dat stapje extra: ze dacht gelijk mee en gaf waardevolle feedback hoe wij het symposium in de toekomst kunnen verbeteren. Inge doet alles met evenveel enthousiasme en oog voor detail. Wij, en onze gasten, kijken terug op een zeer succesvol symposium.
Dankjewel Inge.”

Lea van Iersel-Berkhout
Project Manager NMCB | Amsterdam UMC

Inge is een uiterst bekwame professional, het is een plezier om met haar te werken. Haar gastvrouwschap droeg sterk bij aan een vlekkeloos (en daardoor stress-vrij) verloop van het symposium. Inge denkt mee, anticipeert en heeft sterke 'people skills'.
De volgende keer weer. Top.

Jos Bosch
Associate Professor at University of Amsterdam

Inge. She was amazing! So forward thinking and provided great service. Her communication both pre the event and during was great. The restaurant was very unprepared for our arrival - chairs missing, noglasses , missing cutlery. Then the service was also very poor - in terms of serving drinks , taking orders etc etc. Inge herself was having to serve people, clear plates, do drinks etc. in order to get things moving. So again this is very good of her to go to the extra steps. We would not meet out 9:30 pick up. So again Inge thought ahead to inform the driver. Your team did a fantastic job and so please pass on my thanks to Inge.

Dean Walker
Director at E2M Technologies

Inge Worm is een zeer toegewijde gastvrouw, die er altijd is voor haar klanten en ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Daarbij gaat zij niets of niemand uit de weg en stroopt ze soms zelfs letterlijk de mouwen op om haar gasten te bedienen. Met Inge kan je erop vertrouwen dat ze net even dat stapje extra zet. Petje af voor haar doorzettings- en inlevingsvermogen, haar enthousiasme en vooral haar altijd positieve instelling. Ik huur Inge graag in voor de uitvoering van mijn projecten, van dinerbegeleiding tot on-site meeting support. Een vakvrouw pur sang!

Eric Oosterom
Oosterom Events Event & Project Management

Inge helped us during an event in the Netherlands.
We were extremely happy to work with her. She has a great customer contact, learned the details of our product very fast, and was very proactive during the event. We will definitely work with her again for future events.

Mael Fabien
CEO Biped.ai

Inge is a delight! Professional, attentive and with an eye for detail. She hits the ground running and always with a smile. With her focus on customer service, Inge is a welcome addition to any event tea

Aimee Casey
Communication ManagerCommunication Manager
Endo-ERN - European Reference Network

"Inge is een attente, gezellige en fijne gastvrouw. Altijd oprecht en geïnteresseerd. Een fijne persoonlijkheid wanneer je haar ziet en/of spreekt. Geen enkele uitdaging gaat ze uit de weg! Een aanwinst voor het bedrijf!"

Petra Biemans
Account Manager Architecten & Facility
Forbo Eurocol Nederland B.V.

Inge – now that we are all back and the dust has settled from last week’s Ribbon partner event, I wanted to follow up and thank you for your support during our stay in Amsterdam I thought your attention to detail and the personal service plus support you provided throughout the day were first class and I want to sincerely pass on a big thank you from the Ribbon team. Thank you again.

Kevin Baynes
Head of Channels, APAC & EMEA
Ribbon Communications


"Inge is zeer bedreven in het organiseren en plannen van uiteenlopende zaken. Het nauwkeurig uitvoeren van voorgestelde events zit in haar bloed. Ze is een integer en sociaal warm persoon, waardoor het plezierig is met haar samen te werken. In haar functie zal ze altijd een combinatie laten zien van menselijkheid en zakelijkheid, en altijd met een vrolijke lach."

Yvonne Woudt
Thuiszorg Hulp WMO Zorgcirkel

"Ik heb Inge leren kennen als een gastvrije, ondernemende en vriendelijke vrouw. Ze is dienstverlenend en stelt zich zeer flexibel op naar zowel de klant als de gasten. Zij heeft ons geassisteerd bij het Nieuwe Huys concert in de Vermaning. Wij hopen binnenkort weer van haar diensten als gastvrouw gebruik te kunnen maken."

Simone Spakman
Freelance Event & Tour Manager

"Ik heb Inge in haar rol als hostess bedrijfsbezoeken leren kennen als een zeer professionele medewerkster die de relaties altijd met veel gastvrijheid de wereld van Forbo over het voetlicht heeft gebracht."

Victor Mulder
Sales Manager Forbo Flooring bv

"Inge is een fijne collega. Attent en representatief met een brede interesse en opleiding. Een duizendpoot, die zowel zelfstandig als in teamverband goed tot haar recht komt."

René J. Langenbach
Manager F&A bij Forbo Eurocol Nederland B.V.

“Op een zaterdag hadden wij onze jaarlijkse neven-en nichtendag. Altijd een heel evenement in de familie. Het gezelschap is gemeleerd en komen van heinde en verre. De verzorging hadden we uit handen gegeven. Op ons verzoek was ook een gastvrouw aanwezig die de hele dag alles in goede banen leidde. De gastvrouw was Inge Worm. Een belangrijk deel van het succes van onze dag kan haar worden toegeschreven. Alles punctueel onder controle en voor ieder aandacht en zorg. Bij reacties uit de familie achteraf werd ook steeds haar rol genoemd. Voor ons als organisatie was het een rust dat zij het voor ons mogelijk maakte om zorgeloos de reünie te beleven!”


"In de korte periode dat ik met Inge heb samengewerkt, heb ik haar leren kennen als enthousiast en daadkrachtig. Zij pakt de werkzaamheden snel op en is een prettig persoon om mee samen te werken."

Irma Peeters
HR Assistant Winclove Probiotics